TripleCord Huwelijksconferenties
Het huwelijk als etalage voor de glorie van God

Afgelasting weekend

Vanwege de uitbraak van het Corona virus in Nederland en met name Noord-Brabant, hebben we als organisatie gemeend dat het verstandig is om het huwelijksweekend niet door te laten gaan.

De locatie van het weekend zou in Noord-Brabant zijn, waar zoals bekend de invloed van het virus in ons land het grootst is. Om onze deelnemers en medewerkers zo weinig mogelijk risico te laten lopen, hebben we daarom besloten dit jaar geen huwelijksverdiepingsweekend te organiseren. Deelnemers zijn/worden hierover geïnformeerd.


Huwelijksverdiepingsweekend

Een drievoudig snoer wordt niet snel verbroken

Wat is het goed om samen met je huwelijkspartner tijd te nemen. 'Kwaliteit-tijd' voor je relatie. Tijd om samen te genieten, te lachen en te herkennen. Maar ook tijd om te intensiveren, te verdiepen, te verbeteren of misschien wel te herstellen.

Als je getrouwd bent en samen extra aandacht aan je huwelijk, elkaar en aan God wilt besteden, dan nodigen we je uit voor het huwelijksverdiepingsweekend van TripleCord. Hoe lang je getrouwd bent, maakt niet uit. Ook niet hoe goed of hoe slecht je huwelijk is. Wel belangrijk: dat je het verwacht van God en Zijn Heilige Geest, die inzichten geeft en vreugde, die helpt en die leidt. Ook in jullie huwelijk!

In dit weekend geven diverse sprekers onderwijs over thema's die betrekking hebben op alle aspecten van het huwelijk. Het is goed om te ontvangen en te leren en daarnaast ook om samen te verwerken en door te praten.

Tussen de programmaonderdelen door is er ook tijd om te relaxen en/of een mooie wandeling te maken in de omgeving. Daarnaast zal er desgewenst tijd en ruimte zijn voor een gesprek en voor gebed met de echtparen uit ons begeleidingsteam.

Thema's die onder meer aan de orde kunnen komen:

  • Je eigen identiteit, de identiteit van Christus in je huwelijk
  • Je eigen en gezamenlijk relatie met God
  • De leiding van de Heilige Geest in je huwelijk
  • Communicatie
  • Eerlijkheid en openheid
  • Seizoenen in je huwelijk
  • Seksualiteit