TripleCord Huwelijksconferenties
Het huwelijk als etalage voor de glorie van God

De kern van de bediening van TripleCord:

Nieuws


Terug naar overzicht

25-12-2020

TripleCord huwelijksconferentie voor je eigen gemeente?

Voorlopig lijkt het niet te lukken om een grote algemene conferentie te houden. Daarom zijn we als TripleCord team beschikbaar om een huwelijksconferentie of een serie cursusavonden te verzorgen in lokale gemeentes.
Huwelijken zijn enorm belangrijk, ook voor God. En Corona maakt dat huwelijken misschien nog wel meer dan anders onder druk zijn komen te staan. Daarom is het voor een gemeente belangrijk om aandacht te geven aan de huwelijken van gemeenteleden. Maar ook aan de huwelijksvoorbereiding van aanstaande echtparen. TripleCord kan daarbij helpen.
Voor nadere informatie kunt u daarvoor contact opnemen met ons team.Terug naar overzicht


Het huwelijk van een man en vrouw:

  • etalage voor de glorie van God
  • woonplaats voor de liefde van Jezus
  • werkplaats van de Heilige Geest

De kern van de bediening van TripleCord is om huwelijken weer op die manier te laten functioneren.

Het huwelijk is door God ontworpen vanaf de schepping. Daarom is het huwelijksverbond een van de mooiste etalages op aarde, waarin God iets van Zijn grootheid wil laten zien. Als het huwelijk functioneert zoals God het bedoeld heeft, wordt in die geheime verbinding tussen man en vrouw iets zichtbaar van de heerlijkheid van Jezus.

De duivel is voortdurend bezig om al Gods etalages met modder te besmeuren en dat zien we ook bij christelijke huwelijken gebeuren. TripleCord heeft het verlangen om herstel mogelijk te maken en huwelijken weer terug te brengen naar de fundamenten van God. Jezus is op aarde gekomen als Heiland, als héélmaker. Hij herstelt, bevrijdt en geneest; ook huwelijken.